pijl

Reacties van nabestaanden over de uitvaartverzorging

Reactie van: familie Borgmeijer

Marjanne heeft ons erg goed bijgestaan na het overlijden van onze vader en schoonvader. Zij  was vriendelijk, professioneel, zorgvuldig, zorgzaam en erg betrokken. Tevens ging alles in goed overleg. Voor vragen konden we bij haar terecht.

Mede dit, maakte het afscheid, en de plechtigheid, warm en persoonlijk. Wij hebben het contact met haar als erg prettig ervaren.

Reactie van: Martin Vuijk

De uitvaart van mijn vader, enige jaren geleden, was in handen van een grote organisatie op dat gebied. Hoewel functioneel oke, kwam het geheel wat afstandelijk en plichtmatig bij mij over.

Bij het recente overlijden van mijn moeder wilde ik dat niet meer en ben op zoek gegaan naar een kleinere organisatie. Op het gevoel af kwam ik terecht bij Marjanne Staal Uitvaartverzorging. En dat gevoel werd van meet af aan positief versterkt door Els Staal die ons in het traject begeleid heeft.

Met aandacht en rust is op de eerste dag na het overlijden alles doorgesproken. Vanaf dat moment werden we door Els echt ontzorgd; alles werd voor ons geregeld conform afspraak en werden we keurig op de hoogte gehouden. Daar waar nodig kregen we goede adviezen. Daardoor is de uitvaart zelf door ons als familie en door de overige aanwezigen als een gedenkwaardig afscheid ervaren.

Daar waar “zorgzaam en zorgvuldig” in het vaandel staat, zou ik er graag “met aandacht en rust” aan willen toevoegen. Els, dank je wel.

Reactie van: Jackelien de Vries-Apeldoorn

Marjanne heeft ons erg goed bijgestaan na het plotselinge overlijden van mijn schoonvader. Zeer professioneel, maar ook met veel gevoel. Ze heeft mooie ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben maar die enorm waardevol zijn. Het is een mooi persoonlijk afscheid geworden waar we met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Een vrouw die haar vak verstaat.