Wellicht vindt u op onderstaande sites informatie die voor u belangrijk of interessant kan zijn:

www.intermezzo-zwolle.nl
Plek voor mensen met kanker en hun naasten tussen huis en ziekenhuis. heb je vragen, wil je je verhaal kwijt of zoek je een plek waar je even kan bijkomen van de ingrijpende behandelingen? Kom gerust langs bij IntermeZZo.

www.in-de-wolken.nl
In de Wolken richt zich op verliessituaties die o.a. ontstaan door het overlijden van een naaste. Er worden brochures, boeken en andere materialen ontwikkeld voor rouwenden en kinderen. Hoewel In de Wolken zich richt op alle verliessituaties is zij met name gespecialiseerd in kinderen en jongeren.

www.wilhelminabos.nl
Een ere-monument voor mensen die aan kanker zijn overleden. Op deze Gedenkplek staan glaspanelen met namen van dierbaren die aan kanker zijn overleden.Het bos biedt rust en ruimte voor onze herinneringen, voor vreugde, voor verdriet.

www.lieve-engeltjes.nl
Contactgroep voor mensen die getroffen zijn door het verlies van een kind. Biedt op internet lotgenoten de gelegenheid contact te leggen.

www.verliesverwerken.nl
De Landelijke Stichting Rouwbegeleiding (LSR)is een centraal punt waar iedereen terecht kan voor informatie, publicaties en voorlichting over rouw. Ook kan op verzoek doorverwezen worden naar diverse vormen van rouwzorg.

www.vokk.nl
Doelstelling: Het steunen en begeleiden van ouders, broers en zussen en grootouders van kinderen met kanker, en van kinderen met kanker tijdens én na ziekte en behandeling;

www.broederzielalleen.nl

Het verlies van een broer of zus verandert je innerlijke wereld.
Deze website richt de aandacht op de gevolgen van het verlies van een broer of zus en wil een bijdrage leveren aan maatschappelijke erkenning en herkenning van rouw van broers en zussen onder meer door het aanbieden van lezingen, gastlessen, individuele therapie en workshops.

www.achterderegenboog.nl
Stichting Achter de Regenboog ondersteunt sinds 1993 kinderen en jongeren bij het verwerken van het overlijden van een dierbare, zodat deze ingrijpende gebeurtenis geen belemmering vormt om een gezond volwassen bestaan op te bouwen.

Lotgenoten na zelfdoding

Elk jaar in november wordt er een lotgenotendag voor nabestaanden na zelfdoding gehouden in Zwolle. Een jaarlijkse dag waar nabestaanden troost en herkenning bij elkaar vinden. Wilt u die dag bijwonen? Stuur dan een mailtje naar info@marjannestaal.nl en ik stuur in oktober de uitnodiging aan u door.